Marts mdr er gået med at tænke kreativt og sætte folk i sving.

Vi kom til Birganj 4. feb og siden da er det gået derudaf. Vi har samlet midler sammen via betternow.org og fantastisk støtte fra mange foreninger. Det betyder at vi kan optimere legearealerne på SMS Bangladesh to skoler fra fladt sandareal. Til flat areal med forskellige legeredskaber og aktivitesmuligheder.

Det er spændende at undersøge legens forhold og muligheder i en anden kultur. Vi har prøvet at lytte og imødekomme deres ønkser om en legeplads. Men vi har sammensat det med vores erfaringer omkring materialer og nordisk forståelse af legens form. Det er derfor blevet en lidt anderledes legeplads end bengalerne normalt ser. Det har været en spændende proces og vi har haft stor gavn af Nagan Borman, leder af SMS Bangladesh. Han har et kæmpe netværk og har været god til at hjælpe os med at få koordineret alle de forskellige mennekser der har været med i processen. Det har nemlig også været vigtigt at det var lokale der opførte legepladserne. Dermed kan de nemlig også reparere hvis der skulle være behov for det efterfølgende.