Dhaka d. 8. – 9. april
Saa maa vi sige at vi har koebt stort ind af undervisningsmaterialer til skolen i Birganj. I efteraaret fik vi 5000,- kr. af Hinnerup Lions Club til inkoeb af undervisningsmaterialer. En del af dette beloeb har i disse dage faaet “Bengalske ben at gaa paa”.
Vi tog en taxa ud til et stort marked i Dhaka kaldet”Nilkhet”. Det er et marked hvor der saelges alverdens brugte boeger og mange andre ting. Vi koebte mange flotte boeger. Det blev bl.a. til: Tegneserier, store illustrerede leksika, flotte letlaesningsboeger paa baade bangla og engelsk, National geographic magasiner, skoenlitteratur til laererne paa bangla og engelsek, Natur-teknik-boeger, samt Harry potter paa Bangla og engelsk, og mange mange flere. Vi flydte faktisk en hel kuffert med boeger, og den var MEGET tung.
1 Mikroskop, 7 Forstoerrelsesglas, 30 staal-linealer, 20 lommeregnere paa solceller, Kort over Bangladesh og verden (nu har alle klasser et verdenskort og et kort over Bangladesh), samt 2 plakater af det periodiske system til de aeldste klasser.
Det bliver dejligt at komme tilbage til Birganj, og faa disse materialer i brug paa skolen. – Vi glaeder os !