D. 24. marts 2009

I gaar floej vi tilbage til Khatmandu efter 16 dages vandring i nationalparken ved Mt. Everest. Det har vaeret nogle helt vildt fantastiske dage i den storslaaede natur. Vi har taget mange billeder, som vi laegger ud paa bloggen naar vi vender tilbage til Bangladesh d. 6. april. Vi laegger ligeledes en laengere beretning ud omkring vores trekkingtur naar vi har bedre tid.
Dog kan vi sige at paa turen moedte vi mange spaendende mennesker, og vi moedte ogsaa en amerikaner som bor i Japan ved navn Paul Alexy. Han var meget interesseret i skoleprojektet i Bangladesh, og han mente med stor sikkerhed at han kunne skaffe penge til skolen, hvis vi ville sende ham mere materiale omkring skolen. Han sagde at han tidligere havde stoette en skole i indien, og nogle andre projekter. Vi glaeder os til at komme tilbage til Bangladesh for at sende ham uddybende materialer, og ser frem til at hoere fra ham igen. Det er spaendende at moede forskellige mennesker og isaer nogle som viser interesse for det arbejde som vi goer i Bangladesh.
I gaar og i dag har vi hvilet benene, og nydt solen paa tagterrassen paa vores hotel. I dag har vi ogsaa faaet fornyet vores visum til Bangladesh for sidste gang inden vi rejser tilbage til DK. Flybilletterne tilbage til Bangladesh har vi ligeledes recomfirmeret i dag. Det er dejligt at have dette paa plads.
I morgen tager vi ud paa nye eventyr her i Nepal, og programmet ser ud som foelgende:

25, 26 og 27. marts: Whitewater Kajak
28, 29, 30, 31. marts: Trekking ved Annapurna-bjergene
1, 2, og 3. april: Safari i Chitwan nationalpark
4, 5, april: afslapning og shopping i Khatmandu
6. april: Fly til Dhaka

Naar vi kommer tilbage til Bangladesh, vil vi bruge den foerste tid i Dhaka til at koebe boeger til biblioteket paa skolen i Birganj, samt andre undervisningsmaterialer. Herefter tager vi op paa skolen og afslutter mange af de projekter som vi har igang, samt tager afsked med alle de dejlige menneskere vi har laert at kende siden september hvor vi foerste gang satte vore foedder paa skolens grund. Tiden er virkelig floejet afsted siden september, men der er ogsaa sket rigtig mange ting naar vi kigger tilbage. Vi glaeder os ogsaa til at vende snuden mod nord mod det danske land og alle vore kaere som vi har. Vi kan faktisk sige at vi savner jer alle hjemme i Danmark – venner og familie, og nu varer det ikke laenge inden vi ser hinanden igen. Foerst skal vi dog i de naeste ti dage ud paa nye eventyr – vi glaeder os!